Актуальні новини фідерного напрямку ФРСУ!


В грудні місяці 2020 року на офіційному сайті міжнародної федерації прісноводного спортивного рибальства (далі по тексту - ФІПСЕД) розміщений спортивний календар з водоймами та датами міжнародних змагань на 2021 рік.


В дисципліні спортивна ловля фідером у 2021 році планується проведення Чемпіонату світу з лову риби фідером 10-11 липня на річці Ріу, що у Франції та клубного чемпіонату світу з лову риби фідером, 23-24 жовтня у місті Пловдів, Болгарія.


В роз’ясненнях до спортивного календаря 2021 року зазначено, що рішення про проведення змагань технічним комітетом ФІПСЕД буде ухвалюватися за два місяці до дати проведення змагань. Національним федераціям рекомендовано утриматись, до часу надання офіційної інформації про проведення міжнародних змагань, від бронювання готелів та авіаквитків. Такі дії міжнародної федерації прісноводного спортивного рибальства викликані невідомою ситуацією з COVID-19.


Отже підготовка національних команд України до міжнародних змагань з лову риби фідером може бути активована тільки після офіційного повідомлення ФІПСЕД. Керівником фідерного напрямку ФРСУ це питання відслідковується та будь-яка актуальна інформація про міжнародні змагання буде доведена до відома залучених та зацікавлених осіб без зволікань.


Слід звернути увагу, що у разі відміни міжнародних спортивних змагань в 2021 році з лову риби фідером (фактичного їх переносу на наступний рік), питання щодо затвердження команд та спортсменів на міжнародні спортивні змагання з ловлі риби фідером пропонується провести в порядку, що був застосований у 2019 році та затвердити відповідне рішення Президією ФРСУ.


Крім того, в порядку інформування, спортивний календар з лову риби фідером на 2021 рік містить нові змагання, зокрема чемпіонат світу з лову риби фідером серед ветеранів (вік спортсменів 55+), який планується до проведення у вересні місяці в Іспанії. Чисельність команд від національної федерації становить дві команди.


З повагою, керівник фідерного напрямку ФРСУ

Віталій Чергавий

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!